dinsdag 10 juli 2012

Fotoverslag van afgelopen weekend


De vrijdag begon goed met een picknick in het Vondelpark met collega's. Toen ik 's avonds thuiskwam, bleek er een vogel op ons balkon te zitten. Hij zat heel stilletjes te zitten, zelfs als je dichtbij kwam. Waarschijnlijk een ontsnapte tamme (uitheemse?) vogel. Hij heeft een nacht op ons balkon doorgebracht, en toen ik 's ochtends nog een foto wilde nemen, vloog hij ineens weg...


Op zondag vond in Utrecht het Kadeconcert plaats, in het kader van de Culturele Zondag. Op verschillende kades in de stad kon je naar klassieke muziek luisteren. Helaas regende het pijpestelen! Change of plans: we besloten naar Rotterdam te gaan met de trein.


Donkere luchten boven de nieuwe stationskap.


Mocht je nog eens in Rotterdam zijn en een leuk café zoeken, dan is NRC (Nieuw Rotterdams Café) in de Witte de Withstraat een aanrader. Dit nieuwe café is gevestigd in een pand waar vroeger de redactie en drukkerij van het NRC zat. Het interieur is licht, met veel verticale lijnen. De ruimte is mooi ingericht met designstoelen en aan de muren hangen zwart-witafbeeldingen van muzikanten. Je kunt er ontbijten, lunchen of dineren. De koffie is lekker, evenals de vegaborrelschaal die wij bestelden.
Mooie afsluiter van het weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten