zaterdag 14 april 2012

Nieuwe aanwinst

Lieve Nouk,

Allereerst: gefeliciteerd met je eerste artikel! Ik heb het helemaal gelezen, en ondanks dat het onderwerp niet helemaal (of helemaal niet) mijn ding is, vond ik het erg fijn weglezen. Ik ben trots op je! Dat er maar veel artikelen uit je pen mogen vloeien...

Vandaag heb ik een verlaat verjaardagscadeautje gekregen van mijn lieve vriendinnen M. & M. Je denkt misschien: "wat is het?" Het antwoord is simpel: een breipennenhouder! Ik was gelijk verliefd op het stofje, een echt Nee-stofje, vind je niet? De maakster van deze breipennenhouder is Eva van The Blue Rabbit House. Je kent haar misschien van de gastblog op SophieSweetVintage. Deze jonge Belgische is zeer handig met stofjes, draad en wol. Ik vind haar ontwerpen erg inspirerend. En dankzij haar kan ik mijn breipennen nu netjes opbergen. Een mooie reden om het breien, wat ik de afgelopen maanden erg heb verwaarloosd, weer op te pakken. 
Tuiniersetje

Ik ben overigens goed verwend met m'n verjaardag, terwijl ik het niet eens gevierd heb! Hier zie je een greep uit de cadeaux, misschien herken je zelfs wat. :) Eén ding is duidelijk, ik heb een tuin nodig! Eerst maar eens een geschikt huis vinden...

Fijn weekend!

Liefs,
Nee

2 opmerkingen:

  1. @Renee: fijn te lezen dat je er zo blij mee bent :)
    @Anouk: ben hééél benieuwd naar het artikel: in welk blad stond je? Super lijkt me dat om je eigen tekst gedrukt te zien! Gefeliciteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil toch even de tijd nemen of je te bedanken voor dit leuk postje! Ik ben heel blij om te horen dat je er gelukkig mee bent en er veel plezier aan beleeft. Het was een plezier om het te maken. :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen